Alles onder één dak
 

Wat is Beton Ciré?

Beton Cire is stucwerk op basis van micro cement. Beton Cire bestaat naast cement uit zeer fijn gemalen kiezelstenen en zand, resin (speciale kunsthars) en kleurstof. Beton Cire betekent letterlijk gewreven beton. Dit betonlook tonende stucwerk is een moderne variant op beton en ontstaan in Frankrijk.

Bij Broersbouwbedrijf.nl werken wij met het merk Base Beton. Dit is een hoogwaardige variant op de traditionele Beton Cire met net wat meer tekening in het oppervlak. Base Beton is 2 tot 3 mm dik.

Beton Cire is een veelgevraagde afwerking vanwege de strakke uitstraling. Het past goed in de moderne interieurstijlen, maar ook in klassieke inrichtingen. Beton Cire wordt veel toegepast in keukens, toiletten en badkamers maar is uiteraard ook toepasbaar in andere ruimtes zoals de woon- of slaapkamer. Het is dé trend van dit moment.

Beton Cire in de woonkamer

Voor een moderne en unieke twist in de woonkamer kies je voor Beton Cire. Beton Cire kan in de woonkamer worden toegepast op wanden en vloeren. Bijvoorbeeld net dat ene stuk van de muur achter die mooi sidetable om het accent daarop te leggen. Ook kunnen we de schouw van een open haard voorzien van Beton Cire om hier de eyecatcher van het huis van te maken. Beton Cire in de woonkamer zorgt voor een bijzonder en verrassend effect!

Beton Cire is een veelgevraagde afwerking vanwege de moderne en strakke uitstraling. Het past goed in de moderne interieurstijlen maar ook in de klassieke inrichtingen. Beton Cire wordt veel toegepast in keukens, toiletten en badkamers maar ook in woon- en slaapkamers. Het is dé trend van dit moment.

Beton Cire muur

Beton Cire op de muur is zo populair omdat het een bijzondere uitstraling aan ieder interieur geeft. Of het de muur in je slaapkamer, woonkamer, keuken of badkamer betreft; dit is allemaal mogelijk met de eigenschappen van Beton Cire. Beton Cire kan zowel in droge als natte ruimtes en dat maakt het product, tezamen met de strakke en moderne uitstraling, zo populair. Wil je een bepaalde muur in je woon- of slaapkamer extra aandacht geven? Laat deze dan stucen met Beton Cire. Wil je je badkamer of keuken afwerken met een stoere en neutrale afwerking? Kies dan voor een Beton Cire muur.


Voordelen van Beton Ciré

  •   Heeft geen onderhoud nodig
  •   Volledig waterdicht
  •   Slijtvast & naadloos
  •   Geschikt voor wanden & vloeren

 


Beton Cire vloer

 

De Beton Cire vloer is wel een van de meest populaire toepassingen van Beton Cire. Naast de moderne en strakke uitstraling is een Beton Cire vloer ook erg praktisch. De Beton Cire vloeren zijn kras- en slijtbestendig en waterdicht waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. Ook is de vloer geheel naadloos wat naast een lust voor het oog ook erg hygiënisch is.

Een Beton Cire vloer wordt aangebracht in 2 of 3 lagen.

Broersbouwbedrijf.nl werkt geen badkamer vloeren en trappen af met Beton Cire. In de praktijk blijkt dit, ondanks alle maatregelen, te scheuren.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info