Alles onder één dak
   • IMG_0792
  • IMG_0791

 


  U heeft een nieuwe woning en nu?

U heeft een nieuwe woning of appartement gekocht? Dan is de kans groot dat u een stukadoor nodig heeft voor het glad maken van de wanden en/of plafonds en latex verf spuiten.

Dan bent u natuurlijk bij Broersbouwbedrijf.nl aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist voor dunpleister, latex spuiten, traditioneel stucwerk en beton ciré.

Informatie over diverse soorten stucwerk

Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet als het op stucwerk aankomt. 

Er zijn inmiddels zoveel verschillende wandafwerkingen op de markt dat het lastig is om te bepalen welke afwerking nu het beste bij uw situatie past. Onze website staat vol met handige informatie, zodat u zelf al een goed inzicht kunt creëren welke afwerking voor u geschikt is. Zo heeft u de mogelijk om zelf al direct een offerte aan te vragen via onze offerte calculator. Uiteraard adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies.


Van informatie inwinnen tot oplevering

  1. Informatie inwinnen

 Als u net een nieuwe woning heeft gekocht of bent van plan om te verbouwing, dan wilt u natuurlijk graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn op stukadoors gebied. Bij Broersbouwbedrijf.nl bent u aan het juiste adres voor dunpleisterlatex spuitentraditioneel stucwerk en beton cire.

Onze website staat vol met handige informatie over de diverse stucwerk opties en leggen wij duidelijk uit waar welk type stucwerk toepasbaar is. Zo kunt al een goede inschatting maken welke wand en/of plafondafwerking bij u past.

Uiteraard adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden en kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

2. Offerte aanvragen

De oriënterende fase is voorbij en u bent inmiddels bekend met de diverse mogelijkheden op stukadoors gebied. Uiteraard bent u benieuwd wat het u gaat kosten en/of dit binnen het budget past. 

Wij bieden daarvoor de volgende mogelijkheden:

  • Een handige offerte calculator waar u zelf het aantal berekende vierkante meters kunt invullen, waarna u een vrijblijvende prijsopgave ontvangt.
  • U stuurt uw bouwtekening naar onze adviseurs, welke het aantal vierkante meters voor u uitrekenen tegen een kleine vergoeding van €50,- ex. BTW. Dit bedrag wordt in mindering gebracht zodra wij de werkzaamheden mogen uitvoeren.

Zodra wij het aantal vierkante meters inzichtelijk hebben en u wellicht nog wat aanvullende vragen hebben gesteld, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

3. Planning werkzaamheden

Inmiddels heeft u de offerte ontvangen en is het duidelijk hoeveel vierkante meter stucwerk en/of latex spuiten uw project bevat. U heeft gekozen voor Broersbouwbedrijf.nl als uitvoerende partij en u heeft de offerte inmiddels online geaccordeerd. Dan is het tijd om een voorlopige dan wel definitieve planning te maken de werkzaamheden. 

Bij nieuwbouwwoningen kan het lastig zijn om een definitieve planning te maken aangezien u nog niet precies weet wanneer de definitieve oplevering van uw woning is. In dat geval maken wij samen met u een flexibele schatting voor wanneer dit misschien eerder of later is dan verwacht. In de meeste gevallen heeft u 2 weken voor definitieve oplevering een vooroplevering van uw woning. Op die dag hoort u van de aannemer wat de definitieve oplevering gaat worden en kunt u ons informeren om de planning definitief te maken.

Heeft u een bestaande woning en u weet al exact wanneer de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, dan zullen wij dit uiteraard meteen definitief in onze planning opnemen.

Uiteraard zijn wij niet de enige partij die werkzaamheden gaat uitvoeren in uw woning en is het dus belangrijk dat u werkzaamheden door elkaar heen laat verlopen. Zo geven wij de voorkeur aan een volledig lege woning zonder dat daar werkzaamheden worden uitgevoerd door andere bedrijven zoals de timmerman of loodgieter. 

Hou ook altijd rekening met een droogtijd van het stucwerk in uw planning. Dit kan afhankelijk van de werkzaamheden nogal variëren, maar het is sowieso nooit handig om de werkzaamheden van diverse bedrijven te strak op elkaar te plannen. 

Toch wel een strakke planning en wilt u bepaalde zaken versnellen voor bijvoorbeeld die houten vloer die na het stucwerk wordt gelegd? Huur een bouwdroger

4.  Uitvoering werkzaamheden

Zodra u de sleutel heeft ontvangen en bekend is wanneer de stukadoorswerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden kunt u ons in de meeste gevallen vroeg in de ochtend verwachten. Dit is meestal tussen 07.00 en 08.00 op de afgesproken dag. Uiteraard zal dit van te voren nog duidelijk worden afgesproken, zodat er geen misverstanden ontstaan en zowel u als wij op tijd aanwezig zijn om de sleutel aan te nemen en wellicht nog wat werkzaamheden door te nemen.

Tijdens de offerte fase heeft u van ons een checklist ontvangen met daar op de punten die u zelf dient te verzorgen. Dit zijn punten zoals het verwijderen van radiatoren en stopcontacten, zodat wij direct de werkzaamheden kunnen uitvoeren en de beste kwaliteit kunnen leveren.

Zodra wij starten met de werkzaamheden en de sleutel in bezit hebben hoeft u niet meer aanwezig te zijn en kunt u verder met uw dagelijkse bezigheden. Wij dragen er zorg voor dat de woning elke dag goed wordt afgesloten en laten wij de sleutel indien nodig achter op een afgesproken plek.

Zo heeft u geen zorgen en zorgen wij ervoor dat het project naar alle tevredenheid wordt uitgevoerd.

5.  Oplevering werkzaamheden

Zodra wij klaar zijn met de werkzaamheden leveren wij de woning schoon en leeg op en zijn uw wanden en/of plafonds volledig naar wens afgewerkt. Hou er rekening mee dat de wanden nog nat of vochtig kunnen zijn en dus gemakkelijk te beschadigen zijn door er per ongelijk tegen aan te lopen of iets tegen aan te zetten. Wacht daarom altijd tot de oppervlaktes volledig droog en uitgehard zijn.

Indien u zelf aanwezig bent als wij de werkzaamheden hebben afgerond overhandigen wij u direct de sleutel. Indien u niet aanwezig bent kunnen wij eventueel de sleutel achterlaten op een afgesproken plek of nadat we een afspraak hebben ingepland.

Uiteraard gaan wij ervan uit dat u meer dan tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden en streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit, maar is het natuurlijk altijd mogelijk dat u kleine op- en aanmerkingen heeft. Neem in dat geval direct contact met ons op, zodat wij dit snel en vakkundig kunnen oplossen.

Wilt u een vrijblijvend advies? Neem contact met ons op!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info