Alles onder één dak
  


Is het stucadoor of stukadoor?

Is het nou stukadoor of is het stucadoor? Hierover is altijd veel verwarring en de meeste mensen weten niet wat wel de juiste spelling is. Voor zoekmachines zoals Google zijn beide spellingen juist en wordt er geen onderscheid gemaakt in je zoekopdracht.

Ondanks dat Google zicht niet druk maakt over de juiste spelling is er wel één juiste schrijfwijze en dat is stukadoor. Je vraagt je natuurlijk af hoe deze verwarring onstaat? Dit heeft te maken met het feit dat een stukadoor als dienst stucwerk met een C levert. Hierdoor ontstaat al snel het idee dat stukadoor hiervan is afgeleid.

gratis vrijblijvend advies 

Het werkwoord stukadoor

Om het nog ingewikkelder te maken kan het in sommige gevallen ook onduidelijkheid ontstaan over welke diensten een stukadoor nou precies uitvoert en hoe u dit schrijft. Gelukkig is hier geen officiële spelling voor en mag u dit schrijven zoals u zelf wilt. Zo mag het stuken of stucen zijn, stucwerk of stukwerk en stucadoren of stukadoren.

Heeft u vragen over welke stucadoorswerkzaamheden wij allemaal uitvoeren? Neem dan contact met ons op en we adviseren u graag.
         PERFECTE COMMUNICATIE

Een vast aanspreekpunt en     persoonlijk contact voor elk project.


       ENKEL DE BESTE KWALITEIT

De beste producten & machines voor het strakste resultaat.
            STRAKKE PLANNINGEN

Wij creëren rust en overzicht door binnen de gestelde termijn op te leveren.
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info