Alles onder één dak
 

Installatie advies

 

Nieuwe badkamer installeren? Vraag om deskundig advies.

Bij het installeren van een nieuwe badkamer komt heel wat kijken, goed advies is daarom erg belangrijk! Alleen al de keuze aan materialen is enorm. 
 

Renovatie en afbouwbedrijf Broers bouwbedrijf denkt graag met u mee over uw plannen en geeft deskundig advies over de indeling van de nieuwe badkamer. Samen met u verkennen we de mogelijkheden van uw toekomstige badruimte en houden rekening met uw wensen. 

Renovatie en afbouwbedrijf Broers bouwbedrijf is gespecialiseerd in het opknappen van complete badkamers. Wij zijn flexibel in onze aanpak en houden rekening met uw wensen. Zo kunnen wij de benodigde materialen leveren voor uw badkamer. Maar u kunt de materialen voor de badkamer-renovatie ook zelf aanleveren. In dat geval nemen wij alleen de installatie voor onze rekening.  

Renovatie en afbouwbedrijf Broers bouwbedrijf denkt met u mee, van offerte tot oplevering. Wij geven u graag advies over het opknappen van uw badkamer. Zo heeft u van tevoren een goed beeld van wat wel en niet mogelijk is in uw badkamer. 

Wilt u bijvoorbeeld een hangend toilet plaatsen op de nieuwe badkamer? Of misschien een Whirlpool laten installeren? Wat u ook van plan bent met uw nieuwe badkamer, op basis van onze deskundigheid en jarenlange ervaring met het installeren van badkamers kunnen wij u vakkundig adviseren.  

En uiteraard kunnen wij uw nieuwe badkamer vervolgens op vakkundige wijze installeren.

Neem vrijblijvend Contact met ons op om uw wensen door te spreken. 

 

Nieuwe badkamers - Badkamer advies - Badkamer installeren

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info